Moja reč za 12. decembar

Drago mi je što mogu da vam potvrdim da sve moje procene uoči predsedničke kandidature, nisu bile bez osnova i da se sve ozbiljnije uključujem u kampanju.
Uglavnom ste obavešteni da je moj rejting u laganom usponu, ali očekujem porast i to će se svakako desiti.

Aktuelna vlast na čelu sa Vučićem je, u paničnom strahu od dešavanja koja uslede nakon svakog ispitivanja rejtinga i vidno je histeričan i uplašen, ali to je sada vidljivije, za razliku od predhodnog perioda kada su samo oni koji ga poznaju kao ja, mogli da primete.

Na moje otvorene pozive preko, svih meni dostupnih medija i društvenih mreže, na TV duel, nije se oglasio i to pokazuje jasno, jasnije nego ikad, da JEDNOSTAVNO, NE SME, da me pogleda u oči, iako sam predlagao otvorenu diskusiju bez zadrške, pa i da on meni javno kaže, ako ima nekakvu primedbu, obrazloži sve što mi je priređivao, ugrožavao porodicu, a i zasto nije pronašao počnioce. Moze i da me napadne bilo kavim argumentom, ali ON NEMA ŠTA MENI DA KAŽE, jer LAŽE i manipuliše.

Sva moja satanizacija u proteklih godinu dana je manipulacija koja mu nije uspela i ljudi mi prilaze, čestitaju i žele da pobedim tu zlu ekipu na vlasti koja nas je raskućila, uništila i ponizila.
Ignorisanjem pokazuje i da je kukavica i nečastan čovek jer kada neko govori istinu i ima argumente, nema čega da se plaši i da to izbegava.
To sam vam govorio i govorim a i ubuduće ću govoriti. Sve napade na mene niko normalan ne može da obrazloži, jer se SADA ZNA KO STOJI IZA SVIH TIH MONTAŽA I PODMETANJA.
Kao što sam vam obećao, nastaviću do pobede uz vašu, evidentno sve veću pomoć i saradnju.

Do slobodne SRBIJE protiv tiranije jednog čoveka koji pored toga što je nesposoban, koristoljubiv, neuravnotežen, pokazuje i da je KUKAVICA kakva Srbiji nikada nije ni trebala.

Vaš kandidat za Predsednika Srbije
Saša Mirković